top of page
IMG_7334_edited.jpg

Welkom bij Kim Dooruiter Fashion Agency!

Wij zijn een modeagentschap dat gespecialiseerd is in het vertegenwoordigen van merken in het hogere en middensegment op de Nederlandse markt. Sinds onze oprichting in 2005 hebben we ons toegewijd aan het centraal stellen van vrouwelijkheid in al onze collecties.

Onze zorgvuldig samengestelde selectie van merken weerspiegelt een breed scala aan stijlen, van geraffineerd en verfijnd tot eigentijds en gedurfd. We hechten veel waarde aan hoogwaardige materialen, vakmanschap en aandacht voor detail, zodat onze klanten altijd kunnen rekenen op goede kwaliteit.

Bij Kim Dooruiter Fashion Agency streven we naar langdurige relaties met zowel onze merken als onze klanten. We begrijpen dat elke klant uniek is en andere behoeften heeft, daarom bieden we persoonlijke service en ondersteuning om ervoor te zorgen dat onze samenwerking succesvol is.

Of u nu merk bent die op zoek is naar een agentschap dat uw visie kan vertalen naar de markt, of een retailer die geïnteresseerd is in het toevoegen van exclusieve vrouwelijke collecties aan uw assortiment, wij staan voor u klaar. Ons team van professionals is gepassioneerd, deskundig en toegewijd om mooie collecties samen te stellen!

bottom of page